Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 15 Temmuz mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 15 Temmuz mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

“Bugün, FETÖ tarafından sinsice ve alçakça planlanan hain darbe girişimine karşı, halkımızın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız liderliğinde destanlaşan şanlı ve şerefli zaferinin 5. yıldönümüdür. 15 Temmuz 2016, imanın tekniğe meydan okuduğu, müstesna bir zaferle sonuçlanan ve bütün dünyayı hayretler içinde bırakan, aziz bir milletin büyük bir şahlanışının tarihidir.

15 Temmuz 2016 gecesi, Devletimiz, Milletimiz, Meclisimiz ve Cumhurbaşkanımız, topyekûn alçak ve hain bir darbe teşebbüsünün hedefi oldu. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla tek yürek olan kahraman milletimiz sel olup meydanlara aktı. Eli kanlı darbecilerin karşısında imanla ve inançla örülmüş sarsılmaz bir irade ortaya koydu. Kahraman vatan evlatları şehit ve gazi oldular. Ancak hainlere geçit vermediler.

Aziz milletimiz, sahip olduğu iman, feraset ve yüksek bir ruhla birlik ve beraberlik içinde iradesine sahip çıkmış, FETÖ’nün darbe teşebbüsünü bertaraf etmiştir. Kahraman milletimiz bu eşsiz duruşuyla şanlı tarihine müstesna bir zafer daha nakşetmiştir.

Milletin istiklaline ve istikbaline kasteden hain darbe girişimine karşı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars halkının meydanlardaki kahramanca duruşu ve tutmuş olduğu demokrasi nöbetleri hep takdirle yâd edilecektir. Kahraman hemşehrilerimizi can-ı gönülden kutluyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, milletin ve memleketin istiklali ve istikbali uğruna darbeye karşı durup canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz milletimizin bu şanlı ve şerefli müstesna zaferini yürekten kutluyoruz.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler