Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 19 Mayıs mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 19 Mayıs mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Şanlı tarihimizde bir dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919, Milli Mücadelenin başladığı tarihtir. Bu mücadelede milletimiz bir kahramanlık destanı yazarak makûs talihini tersine çevirmeyi başarmıştır. Esareti asla kabul etmeyeceğini haykıran milletimiz, vatan topraklarının ilelebet işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Kahraman milletimiz, sahip olduğu ruh ve şuurla, şanlı tarihini müstesna destanlarla nakşetmiştir. Sahip olduğumuz birlik ve beraberlikle, en zor zamanlarda en büyük sıkıntıların üstesinden gelmesini bilmiş bir milletiz.

Bu gün kahramanlıklarıyla iftihar ettiğimiz şanlı ecdadımızın nice emek, nice zahmetlerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bizlere, özellikle yüreği vatan ve millet aşkıyla çarpan istikbalimizin teminatı sevgili gençlerimize emanettir. Bu emanet şüphesiz dünya var oldukça var olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyetin kurucusu olan bütün kahramanlarımızı, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Aziz milletimizin ve sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor ve tüm milletimize selam sevgi ve saygılar sunuyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler