Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Dünya Engelliler Günü, toplumda özel ihtiyaçlara sahip insanlarımıza dönük farkındalığın artması ve bilincin tesisi açısından çok önemli ve anlamlı bir gündür. Bu günün, engelli kardeşlerimizin daha iyi bir yaşam sürebilmelerine ve geleceğe daha umutla bakmalarına vesile olması en büyük dileğimizdir.

Dünya Engelliler Günü, engelli kardeşlerimizi ilgilendiren hususların bir bütün olarak ele alınıp değerlendirilmesine imkân tanımakta ve toplum olarak engelli insanlarımıza karşı sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma anlayışımızı gözden geçirmemize vesile olmaktadır.

Engelli insanlarımızın, toplum hayatında sorumluluk alan etkin birer fert olabilmeleri ve hayatlarını kolaylaştırıp toplumla bütünleşebilmeleri için hepimize görevler düşmektedir. Toplumumuzun eşit ve kıymetli fertleri olan engelli insanlarımız, imkân ve fırsatlarla milletimize ve memleketimize çok değerli katkılar yapabilecek kıymetli ve zengin bir beşeri sermayemizdir. Pek çok engelli vatandaşımız, birçok alanda kendini ispatlamış ve önemli başarılar elde etmiştir. Azim ve kararlılıkla takdire şayan başarılar elde eden engelli kardeşlerimiz, tüm topluma güzel örnek ve ilham kaynağı olmaktadırlar.

Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli insanlarımıza sevdikleriyle birlikte engelsiz, mutlu, umutlu ve başarılarla dolu güzel bir yaşam diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler