Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Daha iyi bir yaşam sürebilmelerine ve geleceğe daha umutla bakmalarına vesile olması dileğiyle engelli kardeşlerimizin dünya engelliler gününü en içten duygularımızla tebrik ediyoruz.

Engelli kardeşlerimizi ilgilendiren hususların bir bütün olarak ele alınıp değerlendirilmesine imkân tanıması ve toplum olarak engelli insanlarımıza karşı sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma anlayışımızı gözden geçirmemiz açısından dünya engelliler günü önemli bir gündür.

Engelli insanlarımızın, toplum hayatına sorumluluk almak suretiyle etkin birer fert olarak katılabilmeleri için, hayatlarını kolaylaştırıp toplumla bütünleşmelerine destek olmak hepimiz için bir ödev olmalıdır. Toplumumuzun eşit ve kıymetli fertleri olan engelli insanlarımız, imkân ve fırsatlarla milletimize ve memleketimize çok değerli katkılar yapabilecek zengin bir beşeri sermayemizdir. Pek çok engelli vatandaşımız, pek çok alanda kendini kanıtlamış ve önemli başarılar elde etmiştir. Azim ve kararlılıkla takdire şayan başarılar elde eden engelli kardeşlerimiz, tüm topluma güzel örnek ve ilham kaynağı olmaktadırlar.

Bu duygularla, tüm engellilerin dünya engelliler gününü tekrar tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte engelsiz, mutlu ve umutlu güzel bir yaşam diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler