Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 30 Ağustos mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 30 Ağustos mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Dumlupınar’da beş gün beş gece süren ve Büyük Taarruzla kesin bir şekilde elde edilen 30 Ağustos Zaferinin 97. Yılını büyük bir coşkuyla yürekten kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Milletimizin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği müstesna mücadelenin neticesinde şanlı tarihimize nakşedilen büyük bir zaferdir. Bu zaferle, milletimiz canı pahasına hürriyetinden vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

Topyekûn onca yokluklar ve zorluklar içerisinde hayallerin ötesinde bir mücadele örneği sergileyen ecdadımız, tüm mazlum halklara örnek teşkil etmektedir.

Atalarımızın zaferle taçlandırdıkları milli mücadele ile bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni, “Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma” hedefi doğrultusunda milletimizden aldığımız güçle, azim ve kararlılıkla büyük atılımlar gerçekleştirdik. Gelinen noktada, gücünü milletten alan AK Parti hükümetleri ile ecdadımızın özlediği, beklediği muasır bir ülke inşa etme yolunda çok ileri bir seviyeye ulaşılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ve mutluluğunu tüm hemşerilerimizle paylaşıyor, kahraman ordumuzun şahsında aziz milletimizi kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Kurtuluş Mücadelesi sırasında canlarını feda ederek bizlere eşsiz bir vatan bırakan bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, selam ve saygılar sunuyoruz.

Kamuoyuyla paylaşılmak üzere siz değerli basınımızın bilgilerine sunuyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler