Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Toplum hayatımızın temelini teşkil eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz en değerli ve saygın varlığımız olan kadınlarımız, umut ve huzur kaynağımızdır. Ayrıca kadınlarımız, anne olarak insanlığın en önemli ve en etkili ilk öğretmenidir.

Kadın, toplumda hak ettiği yere ve değere sahip olmakla toplumsal gelişmede önemli rol oynamaktadır. Toplumun terakkisinde erkekler kadar kadınların da belirleyici olduğu unutulmamalıdır.

Her şeye madde gözüyle bakan vahşi kapitalizmin hükümran olduğu dünyada, kadının gerçek değeri göz ardı edilmektedir. Kadının sahip olduğu kuvvetli ve kıymetli seciyeleri bertaraf edilmektedir. Buna mukabil, kanının gerçek hamisi ve yegâne sığınağı İslam’dır. Kadın gerçek değerine ve kimliğine İslam’da kavuşmaktadır.

Bu düşüncelerle tekrar, kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü can-ı gönülden tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler