Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Berat Kandili mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Berat Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

"Cenab-ı Allah’ın bütün âlemi kuşatan rahmetiyle ihsanda bulunduğu bir mübarek Berat kandilini daha idrak edebilmenin fırsatını yaşamaktayız. Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

İnsanlığın mukadderat programının çizildiği mübarek Berat gecesi, günahların affedildiği eşsiz bir arınma vesilesidir.  Feyizli ve bereketli bir gece olan bu kudsi geceyi, ulvi duygularla idrak ve şuur içinde ihya edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Rabbimizin rahmet ve bereketinden azami derecede istifade etmek temennisiyle, Berat Kandilinin tüm hemşerilerimiz ve İslam âlemi için her türlü sıkıntıdan kurtulmaya, hususan salgın haline gelen corona virüs’ten korunmaya, kardeşlik duyguları içinde birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını diliyoruz. Tüm hemşerilerimizin Beraat Kandilini en içten duygularımızla tebrik ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler