Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Cumhuriyet Bayramı mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

Çilekeş milletimizin büyük emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıldönümünde haklı ve onurlu bir heyecanı ve mutluluğu yaşıyor ve paylaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk; “ Cumhuriyet, egemenliğin bir kişiye veya zümreye değil, toplumun tümüne ait olduğu bir devleti ifade eder. Cumhuriyet, fazileti ahlâkiyeye müstenit bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir” ifadesiyle cumhuriyeti en güzel şekliyle tarif etmiştir.

“Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir” anlayışı rehberliğinde, demokrasi yolunda istikrarlı ve kararlı bir biçimde ilerliyoruz. Demokrasimiz, iyi niyetli ve samimi adımlarla daha da kökleşmektedir. Halkın desteği ve sevgisiyle, birlik ve beraberlik ruhu içinde daha kalkınmış, daha müreffeh bir Türkiye için büyük bir himmetle ve gayretle çalışmaktayız.

Bu duygularla, Milletimizin Cumhuriyet Bayramını yürekten tebrik ediyor, Huzur dolu bir istikbal diliyoruz. Başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, yine bu güzel vatanın ilelebet var olması dilek ve temennilerimizle selam ve saygılar sunuyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler