Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Dünya Engelliler Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Dünya Engelliler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Dünya Engelliler Gününün, özel ihtiyaçlara sahip tüm engellilerin daha iyi bir yaşam sürebilmelerine, yaşamlarını kolaylaştıracak yeni adımların atılmasına ve geleceğe daha umutla bakmalarına vesile olmasını diliyoruz.

Toplumun asli ve faydalı fertleri olduklarını hemen her alanda gösteren, kıymetli ve zengin bir beşeri sermayemiz olan engelli kardeşlerimiz, elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırmaktadır. Kendilerine sağlanan imkân ve fırsatlarla milletimize ve memleketimize çok değerli katkılar yapabilmektedirler.

Toplum olarak bizlere düşen, engelli insanlarımıza karşı sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma anlayışıyla hareket edip gönüllerdeki ve zihinlerdeki engelleri kaldırmaktır.

Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engellilere sevdikleriyle birlikte engelsiz, mutlu, umutlu ve başarılarla dolu güzel bir yaşam diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler