Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"İslam dünyası olarak Hazreti Peygamberin (S.A.V.) yeryüzünü teşriflerini Mevlid Kandili olarak büyük bir coşku, heyecan ve huzurla idrak etmekteyiz.

Bir hidayet güneşi ve ebedi saadetin müjdecisi olan Hazreti Peygamberin (S.A.V.) yeryüzüne teşrif etmesi, bütün Müslümanlar için bir bayram ve insanlık için bir kurtuluş vesilesidir. Yaşanmaz hale gelmiş, karanlığa düşmüş olan dünyayı getirdiği ilahi fermanla aydınlatmış olan Hazreti Peygamber’in (S.A.V.), şefaatini dilemek ve onun ümmetinden olma şuurunu tazelemek için Mevlid Kandili önemli bir fırsattır.

Peygamber Efendimizin (S.A.V.) güzel ahlakı ve fazilet dolu hayatının bizlere örnek olması, şehrimize, İslâm âlemine ve insanlığa hayır ve huzur getirmesi, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olması temennisiyle, hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Mevlid Kandilini can-ı gönülden tebrik ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler