Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Miraç Kandili mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Miraç Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Feyiz ve bereketi barındıran mübarek gecelerimizden biri olan Mirac, bir yükseliştir. Miraç, bütün peygamberlerin varisi ve imamı olan Hazreti Peygamberin (SAV) hayatındaki manevi yükselişin en yüksek mertebesidir.  Peygamber efendimizin (SAV) Kur’an’dan ve zatından sonra en büyük mucizesi olan miraç, Cenab-ı Allah’ın (CC) davetiyle İlahi huzura yükseliştir. Bu ulvi seyahat, Peygamber efendimizin (A.S.M) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Mirac, bütün kötü duygulardan ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakkidir.

Bütün müminler için büyük hikmetleri ve müjdeleri barındıran mübarek Miraç Kandil’inin feyiz ve bereketinden en iyi şekilde istifade etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bütün hemşehrilerimize, milletimize, memleketimize ve tüm İslam âlemine hayır ve huzur getirmesini, birlik ve beraberliğimize, maddi ve manevi yükselişimize vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyoruz. Hususan Rabbimizden bu mübarek günün ve gecenin hatırına bütün dünyayı saran korona virüs illetinden muhafaza etmesi için tazarru ve niyazda bulunuyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler