Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Polis Haftası mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Polis Haftası mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

“Barışın, refahın ve huzurun teminatı olan polis teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünde Polis Günü ve Haftasını yürekten tebrik ediyoruz. Kuruluşundan bu güne değin, hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı prensip edinerek hizmet eden polis teşkilatımız, başarılarla dolu köklü bir geçmişe sahiptir.

Büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıklarıyla iftihar ettiğimiz polis teşkilatımız, sulh ve sükûnun temini için gece gündüz demeden çalışarak ortaya koyduğu üstün hizmetleri takdire şayandır.

Polis teşkilatımız, her türlü modern imkân ve donanımlarla teçhiz edilmesinin yanı sıra sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle yüksek bir kabiliyete ulaşarak hizmet kalitesini artırmıştır. Polisimiz zor ve hassas olan görevini aşkla ve sadakatle yerine getirerek sergilediği başarılarla milletimizin gönlünde taht kurmuştur. 

Yüksek bir inanç, şuur ve kararlılıkla hizmetlerini sürdüreceğine inandığımız polis teşkilatımızın tüm mensuplarının Polis Günü ve Haftasını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş polislerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Gazi polislerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Selam ve saygılarımızla.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler