Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Ramazan ayı mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Ramazan ayı mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ramazan ayının gelmesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"En güzel duyguların ön plana çıktığı, huzurlu ve bereketli manevi bir iklim olan Mübarek Ramazan-ı Şerife kavuşmuş bulunuyoruz. Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Daha çok yardımlaşmaya, dayanışmaya ve paylaşmaya vesile olan onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif, pek çok hikmetleri barındıran çok kıymetli bir zaman dilimidir.

Peygamber Efendimiz (SAV) “Ramazan ayı öyle bir aydır ki, başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem ateşinden kurtulmadır “ buyurmuştur. Rabbimizin rahmet ve mağfiretine daha çok mazhar olmayı ve rızası dairesinde yaşamayı tüm Müslümanlara nasip etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Mübarek Ramazan ayının, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin daha da pekişmesine, kuvvet bulmasına ve özellikle paylaşmanın en iyi şekilde yaşanmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyoruz. Ramazan ayının barındırdığı bütün güzelliklerin en güzel şekilde yaşanması dileğiyle, tüm hemşerilerimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan-ı Şeriflerini en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Hayırlı, huzurlu ve bereketli bir Ramazan diliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler