Kars Ödüle Doymuyor!

Kars Ödüle Doymuyor!

İstanbul’da yapılan 20. EMITT 2016 – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Turizm Report Kars Standını 3 bin 441 katılımcı ve 61 ülkeden arasında ilk 7’ye layık görürken, Ekin Fuarcılık ise ilk 20’ye layık gördü.

En Sıra Dışı Stant: Kars

TURİZM REPORT EMITT 2016 FUARI’NIN ‘EN İYİ’LERİNİ BELİRLEDİ

Turizm Report 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen EMITT Fuarı’na katılan iller arasından ‘En İyi’ stantlara sahip olanları belirledi. En iyler arasında Kars’ta yerini aldı. Kars stantı ‘en sıra dışı strant’ olarak ödüle layık görüldü. 

Turizm Report’un EMITT 2015 yılında verdiği ‘Turizm Report En İyi Stant’ ödülleri büyük ilgi gördü ve gelen yoğun istek üzerine bu yıl ikincisi düzenlendi.

Turizm Report ekibi tarafından 4 gün boyunca tüm il ve ilçe stantları düzenli olarak gezildi, fotoğraflandı ve izlendi. Yapılan gözlem ve analizler neticesinde bu yılın ‘Turizm Report En İyi Stant’ ödüllerini kazanan iller;

En İyi Stant: Ankara

En Çok Ziyaret Edilen Stant: Rize

En İyi Tanıtım Yapan Stant: Tekirdağ

En Sıra Dışı Stant: Kars

En Otantik Stant: Bilecik

olarak belirlendi. ‘Turizm Report En İyi Stant’ ödüllerine layık görülen illere ödülleri önümüzdeki günlerde iletilmesi bekleniyor.

Turizm Report’un geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Turizm Report En İyi Stant’ ödüllerine; En İyi Stant: Ankara, En İyi Tanıtım Yapan Stant: Akşehir, En Çok Ziyaret Edilen Stant: Van, En Sıra Dışı Stant: Kayseri ve En Otantik Stant ile Erzincan layık görülmüştü.

EMITT'TE DOSTLUK ÖDÜLÜNÜ KARS ALDI

Kars, İstanbul’da yapılan 20. EMITT 2016 – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarından ödülle döndü. Kars Valiliği öncülüğünde hazırlanan standıyla beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünün sahibi oldu.

Kars’ın tanıtımında önemli bir kilit taşı olan ve Uluslararası Fuarlar arasında 6. Sırada yer alan EMİTT Uluslararası turizm fuarında ödül töreni yoğun bir ilgi gördü. Valilik öncülüğünde, Kars Belediye Başkanlığı, Sarıkamış Kaymakamlığı, Sarıkamış Belediye Başkanlığı, SERKA, KARSOD ve Sarıkamış Turizm Birliği tarafından hazırlanan stant da yöresel ürünler, tarihi değerler sergilenerek misafirlere yöresel tatlar ikram edildi. Fuar boyunca stant yoğun bir ilgi gördü.

EMITT fuarı sonunda yapılan En İyiler Ödül Töreni’nde Kültür ve Turizm Müdür Hakan Doğanay, Ekin Fuarcılık Genel Müdürü Hacer Aydın’dan ödülü aldı.

kars-odule-doymuyor!-(6).jpgkars-odule-doymuyor!-(2).jpgkars-odule-doymuyor!-(3).jpgkars-odule-doymuyor!-(4).jpg

kars-odule-doymuyor!-(5).jpgkars-odule-doymuyor!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler