Kars Organize Sanayi Sitesinde Hırsızlık

Kars Organize Sanayi Sitesinde Hırsızlık

Kars Organize Sanayi Sitesinde bulunan Büfeye Giren Hırsız Polis Tarafından Suçüstü yakalandı. Yaşanan bu hırsızlık olayı ve sonrası Güvenlik Kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kars merkezde hırsızlık için bir büfeye giren genç, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şehrin dışında ki Organize Sanayi Bölgesinde bir büfeye üçüncü kez giren hırsızı yakalamak için, sahipleri tam üç gün nöbet tuttu. Gece yarısı büfeye gelen hırsızı yakalatmak için güvenlik kamerasıyla büfeyi takip eden iş yeri sahipleri, hırsızın içeri girmesiyle birlikte durumu hemen polise haber vererek içerideki hırsızı suçüstü yakalattı. Hırsız gece saat 1.30 civarında Organize sanayi bölgesinde bulunan büfeye gelerek, önce etrafını kontrol ettikten sonra, hemen işe koyuldu. Yanında getirdiği levye ile önce camı kırmaya çalıştı. Ancak camın sac levhasını açamayacağını anlayan hırsız, bu kez kapının sacını sökmeye başladı. Kısa süren uğraştan sonra kapının sacını söken hırsız içeri girerek işe koyuldu.

Ancak hırsız, işyeri sahipleri tarafından güvenlik kamerasıyla takip edildiğinin farkında değildi. Üçüncü kez işyerleri soyulan işyeri sahipleri, hırsızın içeri girmesiyle birlikte polise haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen Kars emniyet müdürlüğüne bağlı hırsızlık masası ekipleri, büfeye giren hırsızı iş başındayken kıstırdı.

Uzun süre içeriden çıkmamaya direnen hırsızı dışarı çıkarmak için polis epeyce uğraştı. Daha sonra bir yere kaçamayacağını anlayan pişkin hırsız gülerek kendi rızasıyla dışarı çıktı. Polis ekipleri hemen hırsızı etkisiz hale getirerek üst araması yaptıktan sonra kelepçeledi. Olayı güvenlik kamerasıyla takip eden öfkeli işyeri sahipleri ise hırsıza saldırmak istediler. Ancak hırsızı gene öfkeli işyeri sahiplerinden polisler kurtardı. Yapılan incelemede büfeye hırsızlık için gelen kişinin yalnız olmadığı ve üç kişinin gözcülük ettiği tespit edildi. Hemen harekete geçen polis ekipleri olayın olduğu yere yakın başka bir noktada bu kişileri de yakalayarak gözaltına aldı.

Yaşanan olay sonrası isyan eden işyeri sahibi Tarkan Ertaş bu duruma isyan ederken, “huzurumuz kalmadı. Yetkililerin artık bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz”. Bütün bu yaşananları görüntüleyen güvenlik kamerasının bulunduğu işyeri sahibi Gencay Akkoç ise” benimde işyerime daha önce hırsızlar girdi. Tam dört aracın lastiklerini söküp götürdüler. Biz sürekli bu sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Yetkililerin bu işe bir çözüm bulmasını istiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yaşanan bütün bu olaylar güvenlik kamerasında saniye saniye görüntülenirken, polis olayla ilgili geniş soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma sonrası mahkemeye çıkarılan dört hırsızlık olayı zanlıları çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kars Kapalı Ceza Evine gönderildiler.

HABER : LEVENT KARAÇAY/ SHOW TV

Önceki ve Sonraki Haberler