Kar’s Otel Türkiye’nin En İyi 10 Yılbaşı Otelleri Arasında

Kar’s Otel Türkiye’nin En İyi 10 Yılbaşı Otelleri Arasında

Kar’s Otel hem Kars için hem de bünyesinde bulunduğu Güvensoy Group için gurur kaynağı oldu.

Hürriyet Seyahat’in büyük jürileri, yeni yıla en iyi başlangıç için Türkiye’nin en iyi 10 yılbaşı otelini seçti. Türkiye’nin en iyi 10 yılbaşı otelleri arasında yer alan Kar’s Otel hem Kars için hem de bünyesinde bulunduğu Güvensoy Group için gurur kaynağı oldu.

Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy, ‘’Gururluyuz. Yine Hürriyet Seyahat’in seçtiği Türkiye’deki en iyi on yılbaşı otelleri arasında Kar’s Otel olarak yerimizi aldık. Tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum.’’ dedi.

Kar’s Otel Müdürü Mehmet Duman ise, ‘’Güvensoy Group bünyesinde Kar’s Otel’in en iyiler arasında yer alması, bulunduğumuz Doğu Anadolu Bölgesi’nde Kar’s Otel olarak uluslararası turizmde hizmet yaptığımız anlamına geliyor. Kar’s Otel ayrıca her zaman ki gibi kültürel mimarisi, ferah ve dingin ortamı ile konuklarını en iyi şekilde ağırlamanın öncelikli hedefi olduğunu belirtiriz. Bu düşüncelerle öncelikle Güvensoy Group yönetim kurulu başkanımız sayın Gültekin Güvensoy’a,  Kar’s Otel’i kadim şehir Kars’a kazandırdığından dolayı minnettarız. Kar’s Otel ailesi olarak mutluyuz, gururluyuz. ‘’

İşte Hürriyet Seyahat’in belirlemiş olduğu Türkiye’nin en iyi 10 yılbaşı otelleri;

1- GOLDEN KEY / BOLU

Karlar içinde
Yılbaşına karlar içinde girmek istiyorsanız doğru adres burası. Butik otelde açık büfe restoran, kafe, SPA merkezi, yüzme havuzu, çocuk odası ve 43 oda mevcut. Gün boyu doya doya kayak yapın. Yılbaşında en az iki günlük rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

2- ORTUNÇ / BALIKESİR

Sabaha kadar eğlence
Yeni yıla Cunda’nın kollarında, doğasında, havasında girmek isteyenler...  Ege ve dünya mutfağının usta ismi Şef Ulaş Aslan’ın yılbaşına hazırladığı mönü, sabahın ilk ışıklarına kadar canlı müzik, sürpriz hediyeler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. 

3- SACRED HOUSE / NEVŞEHİR

Rahatlama garanti
Bahar Akıncı, “Türkiye’nin yeni bir yılı karşılamak için en olağanüstü tasarımına ve SPA’sına sahip oteli” diyor. Dev melekler, orijinal gerçeküstü tablolarla süslü. Yılbaşında dünya mutfağı lezzetleriyle dolu mönüsü var. 

4- ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI / İSTANBUL

Sarayda yılbaşı
Eşsiz Boğaz manzarasına karşı, sultanlara layık bir yılbaşına ne dersiniz? Tarihi saray - otelin yılbaşı paketinde grand deluxe odalarda iki gece konaklama,  Laledan Restoran’da açık büfe kahvaltı, iki kişilik yılbaşı gala yemeği ve 1 Ocak’ta yeni yıl brunch’ı var. 

5- SHERATON / ANKARA

İki farklı seçenek
Büyük balo salonunda Emre Altuğ, diğer salonda  Aydın Kurtoğlu sahne alıyor. Geniş bir etkinlik listesi var. 

6- KAYA PALAZZO / BOLU

İstanbul'a çok yakın
Lüks butik dağ oteli konseptiyle hizmet veren tesiste 11 farklı zorlukta pist ve yedi lift var. Yılbaşı gecesi özel mönü eşliğinde Blue Notte Orkestrası sahne alacak. 

7- SWISS OTEL / İZMİR

Seç beğen al programlar
Ensemble’ın eğlenceli müziği, ve Sibel Emek Trio’nun canlı performansı gibi üç farklı program var. 

8- BÜYÜK ABANT / BOLU

Göl kenarında
Abant Gölü’nün kenarında yeşillikler içinde bir yılbaşı... Yusuf Güney’in sahne aldığı gecede eğlence sabaha kadar sürüyor. 

9- KAR’S OTEL

Sade ve lüks
Beş standart, üç de süit odası var. Karlar içinde romantik bir yılbaşı geçirmek isteyenler için ideal. Üstelik Ani Harabeleri’ne ve Çıldır Gölü’ne de yakın. 

10- SWAY HOTELS / ERZURUM

Yoğun program
Uluslararası standartta kayak pistleri var. Yılbaşı programında Trio müzik ekibi, DJ performansı, oryantal dans şov ve Sibel Gürsoy sahne alacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler