Kars polisi “can vermeden kan verdi”

Kars polisi “can vermeden kan verdi”

Kars’ta polisler kan vermek için kuyruk oluşturdu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunarak Türkiye genelinde devam eden bağış kampanyasına destek verdi.

Kars’ta hayat kurtarmak için hayatlarını her türlü tehlikeye atan polisler kan bağışı kampanyasına katılarak gönüllü oldular. Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kan bağışı için gönüllü olan personeli ziyaret ederek teşekkür etti.

Kampanya ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Bitirik, “Türk Kızılay’ı kuruluşundan beri ülkemizde yaptığı hizmetler hepimizin gözünün önünde. Bizde Kars Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın can ve mal güvenliği için yaptığımız çalışmaları değişik zamanlarda kamuoyuyla paylaşıyoruz. Asayiş Uygulamaları, geçen gün yaptığımız Önce Yaya uygulaması olan insanların hayatını, canını ve malını korumaya yönelik uygulamalarımız devam ediyor. Bugün de burada Kars Emniyet Müdürlüğü personeli Çevik Kuvvet yerleşkesinde önce buradaki arkadaşlarımız daha sonra diğer birimlerdeki arkadaşlarımız kan bağışında bulunacaklar. ‘Amacımız ülkemiz için canımız pahasına görev yaparken bugün de burada ‘can vermeden kan verelim’ dedik. İnşallah ülkemizin de diğer insanlarına bu vesileyle hem örnek olur hem de faydalı olur, hayırlı uğurlu olsun diliyorum.” dedi.

kars-polisi-“can-vermeden-kan-verdi”-(4).jpgkars-polisi-“can-vermeden-kan-verdi”-(2).jpgkars-polisi-“can-vermeden-kan-verdi”-(3).jpgkars-polisi-“can-vermeden-kan-verdi”-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler