Kars Polisi çocuklarımızın güvenliği için çalışıyor

Kars Polisi çocuklarımızın güvenliği için çalışıyor

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyetimizin ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın huzur ve güvenliğinin temin ve tesisi için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri il genelinde okul, park ve öğrenci yurtlarının yoğun olduğu muhtelif yerlerde dün saat 11.00-15.00 ve 18.00-22.00 saatleri arasında 27 ekip ve 90 personelin katılımı ile “Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik (9) denetim uygulaması yaptı.

Yapılan uygulamada toplam 410 şahsın GBT’si sorgulandı. Yapılan soruglamada yoklama kaçağı suçundan aranan 1 şahıs yakalanırken, üzerinde bıçak bulunan yaşı küçük 1 şahsa ise adli-idari işlem yapıldı. Ekipler 78 umuma açık işyerini (16 İnternet Salonu – 12 Oyun Salonu -33 Kafe/Kahvehane -1 İddia Bayi - 6 Büfe – 10 Park/Bahçe ) kontrol ederek, 67 okul servisi ve 29 aracı kontrol edildi. Kontrol de 1 servis aracına gerekli cezai işlem uygulandı.

Polisin bu tür uygulamalarının, denetimlerinin ve kontrollerinin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

kars-polisi-cocuklarimizin-guvenligi-icin-calisiyor-(1).jpgkars-polisi-cocuklarimizin-guvenligi-icin-calisiyor-(2).jpgkars-polisi-cocuklarimizin-guvenligi-icin-calisiyor-(3).jpgkars-polisi-cocuklarimizin-guvenligi-icin-calisiyor-(4).jpgkars-polisi-cocuklarimizin-guvenligi-icin-calisiyor-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler