Kars polisi eğitim faaliyetlerine başladı

Kars polisi eğitim faaliyetlerine başladı

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucuyla mücadele konusunda eğitim faaliyetlerine başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

“İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti kapsamında; Yerel yönetimlerin ve vatandaşların faaliyetlerimize destek olması ve ihbar mekanizmasını güçlendirmek amacıyla “NARKOREHBER MODÜLÜ” hazırlanarak eğitim faaliyetlerine başlanıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kars İl Müdürlüğünde görevli 244 kişiye bilgilendirme yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemiz her yönüyle kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

kars-polisi-egitim-faaliyetlerine-basladi-(1).jpgkars-polisi-egitim-faaliyetlerine-basladi-(3).jpgkars-polisi-egitim-faaliyetlerine-basladi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler