Kars polisi muhtarları bilgilendirdi

Kars polisi muhtarları bilgilendirdi

Kars Emniyet Müdürlüğü, muhtarlara halkın huzur ve güvenliği için yapılan seminerler, toplantılar ve uygulamalar hakkında bilgilendirdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, belli bölgelerde yaşanan sorunlar ve olası çözümler konusunda bilgi alış verişinde bulunularak tespit edilen sorunlara çözüm bulmak amacıyla İl merkezindeki 19 Mahalle Muhtarının katılımıyla Huzur toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda muhtarlara, halkın huzur ve güvenliğini en iyi şekilde sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünün yıl içerisinde yapmış olduğu bilgilendirme seminerleri, toplantılar ve uygulamalar hakkında bilgi verilerek yapılan bu çalışmalara muhtarların nasıl ve ne şekilde destek verebilecekleri anlatıldı.

Toplantı sonunda katılımcı muhtarlar halkın huzur ve güven içerisinde yaşaması için emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olduklarını, Kars İl Emniyet Müdürlüğü personeline güvenlerinin tam olduğunu ve her zaman desteklerinin devam edeceğini söyleyerek, böyle bir toplantı organizasyonunun gerçekleştirilmesinden dolayı İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’e teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması doğrultusunda çalışmalarımız ve benzer organizasyonlarımız devam edecektir.” denildi.

kars-polisi-muhtarlari-bilgilendirdi-(2).jpgkars-polisi-muhtarlari-bilgilendirdi-(1).jpgkars-polisi-muhtarlari-bilgilendirdi-(3).jpgkars-polisi-muhtarlari-bilgilendirdi-(4).jpgkars-polisi-muhtarlari-bilgilendirdi-(5).jpgkars-polisi-muhtarlari-bilgilendirdi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler