Kars polisi öğrencileri bilgilendirdi

Kars polisi öğrencileri bilgilendirdi

Kars polisi 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ilkokul ve anaokulu öğrencilerine “Temel Güvenlik-Genel Güvenlik ve Asayiş” konularında bilgilendirme yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) görevlileri “ÇOGEP” kapsamında yürütülen “Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi kapsamında, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle Bayrampaşa İlkokulu ve Anaokulunu ziyaret ederek “Temel Güvenlik-Genel Güvenlik ve Asayiş” konularında bilgilendirme faaliyeti ve ilkokul öğrencileri ile kitap okuma etkinliği yaptı. Ayrıca etkinlik sırasında anaokulu öğrencilerine Toplum Destekli polis bebek oyuncağı, TDP çocuk boyama kitabı ve kuru boya kalemi hediye etti. İlkokul öğrencilerine güvenlik konulu broşür dağıtan polisler, okuma kitabı, satranç takımı ve basketbol topu hediye etti.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duymuş olduğumuz sevgi ve birlikte geçirmiş olduğumuz zamanın bizlere vermiş olduğu mutlulukla benzer etkinliklere devam edilecektir.” denildi.

kars-polisi-ogrencileri-bilgilendirdi-(1).jpgkars-polisi-ogrencileri-bilgilendirdi-(2).jpgkars-polisi-ogrencileri-bilgilendirdi-(3).jpgkars-polisi-ogrencileri-bilgilendirdi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler