Kars polisi turnuvaya pankartla çıktı!

Kars polisi turnuvaya pankartla çıktı!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü "16 Ağustos Fetih Kupası" voleybol turnuvasına pankart ile çıktı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) projesini anlatan pankart ile turnuvaya gelen Kars İl Emniyet Müdürlüğü personelleri “fidanlarımız solmasın” vurgusunu yaptı.

Açılan pankart sonrası İl Sağlık Müdürlüğü ile karşılaşan İl Emniyet Müdürlüğü turnuvanın ilk galibi oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılaşan Genç Kafkars Spor maçının galibi ise Genç Kafkars Spor olurken, günün son karşılaşmasına T.C.D.D Taşımacılık A.Ş’nin katılmaması nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hükmen galip geldi.

İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda oynanan voleybol karşılaşmalarını İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Zakir Lazoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Olcay Okan Avşar ve çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşmalar bugün de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü, Bahçeşehir Koleji ile Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynayacak.

kars-polisi-turnuvaya-pankartla-cikti!-(3).jpegkars-polisi-turnuvaya-pankartla-cikti!-(1).jpegkars-polisi-turnuvaya-pankartla-cikti!-(2).jpegkars-polisi-turnuvaya-pankartla-cikti!-(6).jpegkars-polisi-turnuvaya-pankartla-cikti!-(4).jpegkars-polisi-turnuvaya-pankartla-cikti!-(5).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler