Kars polisi umutlu yarınlar için takipte

Kars polisi umutlu yarınlar için takipte

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülen “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” isimli proje hizmetini sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars'ta bulunan çocuklarla sürekli iletişim halinde bulunularak, hep birlikte huzurlu bir yaşam bilincinin oluşmasının sağlandığı projeyle, suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Dikkatinin faydasız ve zararlı alışkanlıklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı odaklara yönlendirilmesinin de hedeflendiği çalışmada, birlik ve beraberliği sağlayarak aidiyet duygusunun kazandırılması için de çaba gösteriliyor.

Sosyal amaçlı etkinlikler neticesinde birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusunun güçlendirilmesi ve sosyal hayata uyumlarının sağlanması amacıyla dezavantajlı 50 çocuk ile proje ortağımız olan Orman İşletme Müdürlüğünce belirlenen, Sarıkamış'ta bulunan Orman Fidanlığında ağaçlandırma çalışması yapıldı. Daha sonra çocuklarla birlikte Sarıkamış Soğuksu Piknik ve Mesire Alanında piknik etkinliği düzenlendi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; çocuklarımızı bilinçlendirmek adına gerçekleştirecekleri benzer organizasyonları yapmaya devam edileceği ifade edildi.

kars-polisi-umutlu-yarinlar-icin-takipte-(1).jpgkars-polisi-umutlu-yarinlar-icin-takipte-(2).jpgkars-polisi-umutlu-yarinlar-icin-takipte-(3).jpgkars-polisi-umutlu-yarinlar-icin-takipte-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler