Kars polisinden ses yarışması!

Kars polisinden ses yarışması!

Kars Emniyet Müdürlüğünce "Umutlu yarınlar için takipteyiz - 2" projesi kapsamında düzenlenen "Sesimiz emniyette" ses yarışmasının finali yapıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından "Umutlu yarınlar için takipteyiz - 2" projesi kapsamında finale kalan 11 ortaokul ve liseli öğrencisi finalde yarıştı. İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen finalde 11 öğrenci jüri karşısına çıktı. 

Yarışmacıların oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen finalde polis memuru Didem Sönmez sahne alarak çocukların heyecanını dindirmeye çalıştı. Öğrencilerin ter döktüğü finalde ilk 3'e giren yarışmacıya bisiklet hediye edildi.

Öğrencileriyle birlikte gelen öğretmenleri ve aileleri de yarışmada boy gösteren çocuklarına başarılı olmaları için destek olup yarışmada onlarla aynı heyecanı yaşamaları renkli görüntüler oluşturdu.

Kars Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Aksu, yaptığı konuşmada, amaçlarının çocukların sosyalleşmesini sağlamasının olduğunu söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Aksu, "Bizim nazarımızda bütün çocuklarımız başarılı olmuştur ama her yarışmanın doğası gereği birincisi, ikincisi, üçüncüsü olacak. Buradaki 11 çocuğumuz performans sergiledi arka planda ise bir çok yavrumuz okullarında performans sergileyip elemelerden geçip buralara kadar geldi. Çocukların sosyalleşe bilmesi adına böyle bir faaliyetine bulunduk. Emniyet müdürümüzle bir şeyler konuştuk şimdilik ihtimal ama ikinci yarışmamızda Acun Ilıcalı abinizi jürisiyle beraber getirebiliriz." diye konuştu.

"Sesimiz emniyette" ses yarışmasında birinci olan Aleyna Parim ise yarışmayı kazanabilmek için çok çalıştığını ifade ederek, "Bana emeği olan hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu yarışma için okuldan beni seçtiler, her zaman benim arkamda durdular, bana destek oldular, beraber çalıştık hazırlandık en iyi performansı sergilemek için emek harcadık boş derslerimde sürekli çalıştım ve birinci oldum çok mutluyum." dedi.

Yarışmada, Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Aleyna Parim'in seslendirdiği "Edremit'in gelini" birinci, Şehit Albay İbrahim Karaoğlaoğlu Yatılı Bölge Okulu öğrencisi İrem Hasar'ın seslendirdiği "Uzun ince bir yoldayım" eseri ikinci, Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Senanur Demir'in seslendirdiği "Dağların dumanı" eseri ise üçüncü oldu.

kars-polisinden-ses-yarismasi!-(4)-001.jpgkars-polisinden-ses-yarismasi!-(1)-001.jpgkars-polisinden-ses-yarismasi!-(3)-001.jpgkars-polisinden-ses-yarismasi!-(5)-001.jpgkars-polisinden-ses-yarismasi!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler