Kars Sağlık-Sen İl Divan Toplantısı yapıldı

Kars Sağlık-Sen İl Divan Toplantısı yapıldı

Kars Sağlık-Sen Şube Başkanlığı tarafından İl Divan Toplantısı yapıldı.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Düzenlenen toplantıya Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Kars Sağlık-Sen Şube Başkanı Muharrem Koskalan, Erzurum, Iğdır ve Ağrı Şube Başkanları ve üyeler ile bazı daire müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kars Sağlık-Sen Şube Başkanı Muharrem Koskalan, “Şuan Fırat’ın doğusunda PKK terör örgütüne karşı şanlı ordumuzun düzenlemiş olduğu Barış Pınarı Hareketini destekliyoruz. Ordumuzun arkadaşındayız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da şifalar dilerim.” dedi.

Düzenlenen İl Divan Toplantısı yemek programı ile sona erdi.

kars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(6).jpgkars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(4).jpgkars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(7).jpgkars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(3).jpgkars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(5).jpgkars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(1).jpgkars-saglik-sen-sube-baskanligi-tarafindan-il-divan-toplantisi-yapildi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler