Kars Sandık Başında!

Kars Sandık Başında!

Kars Valisi Rahmi Doğan, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın 16 Nisan Halk Oylamasında oylarını kullandılar.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta halk oylaması için sabah saat 07:00 itibari ile oy kullanma işlemleri başladı. 

Halk oylamasında Kars genelinde 181 bin 347 seçmen, 692 sandıkta oy kullanma işlemi başladı Kars’ta sabah saat 07:00 itibariyle başlayan oy kullanma işlemleri, saat 16.00’da sona erecek. Karslılar sabah erken saatlerde oy kullanacakları okullara gelerek oylarını kullanmaya başladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Sosyal Bilimler Yüksel Okulu’na gelerek oyunu kullandı. 

Kars Valisi Rahmi Doğan, vatandaşların yoğun bir şekilde oylarını kullandıklarını, kazasız belasız referandumu sonuçlandıracaklarını söyledi.

Eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte oyunu kullanmak üzere Sosyal Bilimler Yüksek Okulu’na gelen Vali Doğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız bir şekilde götürürüz. Bir sıkıntı yok her hangi bir sandık başında, sandık merkezlerin de vatandaşlarımız yoğun bir şekilde oylarını kullanıyorlar. Biz de tüm güvenlik tedbirlerini aldık. İnşallah saat 16.00’da sandıklar açılacak. Açıldıktan sonra kazasız, belasız bir şekilde referandumu sonuçlandırırız. Memleketimiz, milletimiz için, devletimiz için, ilimiz için İnşallah iyi olur. Hayırlı uğurlu olur” dedi.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte oy kullanacağı 1036 nolu sandığa gelerek sandık görevlileriyle bir süre konuştuktan sonra oyunu kullandı.

Vali Doğan, oy kullanmak üzere salonunda bulunan vatandaşlarla da kısa süreli sohbet ederek Sosyal Bilimler Yüksekokulu’ndan ayrıldı.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman Atatürk İlkokulunda oyunu kullanırken, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ise Fevzi Paşa İlkokulunda oyunu kullandı.

kars-sandik-basinda!-(3).jpgkars-sandik-basinda!-(1).jpgkars-sandik-basinda!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler