Kars Şehir Stadyumu Yeniden İhaleye Çıktı

Kars Şehir Stadyumu Yeniden İhaleye Çıktı

Kars’ta müteahhit firmanın iflas etmesi sonucu yarım bırakılan Kars Şehir Stadyumunun Karslıların hizmetine sunulması için yeniden ihaleye çıktı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın destekleri ve Kars Valisi Rahmi Doğan’ın girişimleri sonucu yarım bırakılan Kars Şehir Stadyumunun yapımı için çalışmalar başladı.

Bugün yerel gazetede yayımlanan “Atletizm Pisti İkmal İnşaatı Yapım İşi”nin ihalesi 19 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No: 13 Kat: 8 Altındağ/Ankara’da yapılacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlayacak olan müteahhit firma 360 takvim gününde işi bitirecek.

Öte yandan eski müteahhit firmanın iflas ederek işi yarım bırakmasından sonra bugün yayınlanan ihale ilanında ihaleye girecek olan firmalardan “Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 100 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.” istenildi.

Bizde umarız işi alan firma sonuna kadar götürür ve Kars Şehir Stadyumunun açılışını 2018 yılında görürüz.

kars-manset-gazetesi-sayfa-6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler