Kars Seyir Tepe yıkıldı

Kars Seyir Tepe yıkıldı

Kars’ta 2009 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından yaptırılan ve Kars’ı kuşbakışı gören kafe yıkıldı.

Kars’ta Sukapı Mahallesi’nde Kars Kalesi karşısında yaptırılan ve adına ‘Seyir Tepe’ denilen kafe geçen süre içerisinde sahipsizlikten dolayı kapı pencereleri sökülerek harabeye dönmüştü. Defalarca basında yer alarak gündemde kalan Seyir Tepe, dönemin Valisi Rahmi Doğan, tarafından etrafı temizletirilerek, Karslıların hizmetine sokulması planlanmıştı. 

Geçen süre içerisinde iyi yıkılan ve içerisi içkicilerin mekanı haline gelen kafe mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Kars Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün metruk bina olarak belediyeye bildirmesi üzerine Belediye Başkanlığı’nca yıkımı yapıldı. 

Belediye Başkanlığı ekiplerince yıkılan kafenin harfiyatı ise kamyonlarla bölgeden taşınıyor. Kars Kalesi karşısında bulunan kafenin yıkılması mahalle sakinleri arasında da memnuniyetle karşılandı. 

kars-seyir-tepe-yikildi--(1).jpgkars-seyir-tepe-yikildi--(2).jpgkars-seyir-tepe-yikildi--(3).jpgkars-seyir-tepe-yikildi--(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler