Kars Süper Amatör Ligi Şampiyonu

Kars Süper Amatör Ligi Şampiyonu

Kars Süper Amatör Ligi bugün yapılan Sarıkamış Esnafspor-Susuzspor maçıyla tamamlandı.

 

Sarıkamış’ta şampiyonluk tescil maçına çıkan Sarıkamış ekibi; yoğun taraftar desteğiyle çıktığı şampiyonluk maçını 10 ve 39 dakikalarda Levent Taş’ın, 41 dakikada Suat Bulut’un ve 89 dakikada Metin Aydın’ın attığı gollerle 4-0 tamamladı.

 

Hazırlıklara sabah saatlerinde başlayan Sarıkamış Esnafspor yönetimi sahayı süsleyerek adeta bayram alanına çevirdi. Saat: 11:00 civarında yoğun araç konvoyuyla şehir stadına gelen takıma taraftarlar yoğun bir sevgi gösterisinde bulundu.

 

Taraftarın yanı sıra karşılaşmayı; Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, KARSARTUR Genel Müdürü Muhittin Delibaş da izledi.

 

Maç Sarıkamış Esnafspor’un vuruşuyla başladı. Maça oldukça etkili başlayan Sarıkamış Esnafspor sağdan ve soldan geliştirdiği ataklarla ilk golü 10. dakikada Levent Taş’ın ayağından buldu. Yoğun ataklarını sürdüren Sarıkamış ekibi 39. dakikada bir kez daha Levent Taş’ın gölüyle 2-0 öne geçti. 41 dakikada Suat’ın golüyle 3-0 öne geçen Sarıkamış ekibi ilk yarı bu skorla tamamlandı.

 

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf yine Sarıkamış Esnafspor oldu. Daha çok ortada geçen 2. yarıda Sarıkamış ekibi 89. dakikada Metin Aydın’ın kaydettiği golle 4-0 öne geçti ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

 

Maçın ardından Seremoni yapıldı. Seremonide Kars Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) adına konuşan Burhan Taş, birinci ve üçüncü takıma kupa vereceklerini belirtti.

 

Şampiyonluk kupasını takım arkadaşlarına adına alan Sarıkamış Esnafspor takım kaptanı Tarık Karadağ’a arkadaşları ve takım yönetimiyle birlikte kupayı havaya kaldırarak büyük bir coşku yaşadılar.

(EY-BA-S) KARS/SARIKAMIŞ (KHA)

Önceki ve Sonraki Haberler