Kars Ülkü Ocakları Arpaçay’da

Kars Ülkü Ocakları Arpaçay’da

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetiminden oluşan bir heyet Ülkü ocakları Arpaçay İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları Arpaçay’da

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetiminden oluşan bir heyet Ülkü ocakları Arpaçay İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Arpaçay Ülkü Ocağı Başkanı Cemil Koç, Arpaçay MHP ilçe Başkanı Erkan Aslan ve vatandaşları tarafından karşılanan Tolga Adıgüzel burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün bizleri burada bir araya getiren yüce Allah’a binlerce defa şükürler olsun. Biz Türk-İslam Ülkücüleri bu ülkenin aydınlık yarınlarıyız. Mukaddes bir davayı omuzladık ve hedefe doğru yola çıktık. Durmadan, bıkmadan, yorulmadan, dinlenmeden yürümeliğiz. Kimileri heybesini parayla, altınla, makamla, mevkiiyle, ikballe kömürle, makarnayla doldururken, bizlerin heybesin de çile, sabır, şükür, gözyaşı, umut ve mücadele azmimiz vardır. Vatanımız işgal altındadır. Nasıl ki; Çanakkale de, Kurtuluş Savaşı’nda mukaddes vatan toprağını işgalci emperyalist güçlere çiğnetmeyen bir ecdadımız vardıysa şimdi de mukaddes vatan toprağını dâhili ve harici düşmanlara çiğnetmeyecek olan bizler varız ve her zaman hazır kıta bekliyoruz. Ulu kocaların duası bizimledir. Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareket, yüce Türk Milletinin son kalesi, son savunma hattı, son kurtuluş meşalesidir. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek herkesi bu kutlu ocağın çatısı altında toplamak zorundayız. Vatanımızın Irak, Suriye, Mısır, Filistin olmasını istemiyorsak; bölücü zihniyete, satılmış iktidar sahiplerine fırsat vermemeliyiz. İl il, ilçe ilçe, köy köy, herkese ulaşmalı, her eli sıkmalı, her yüreğe sarılmalıyız. Fitnecilere, fesatçılara, iftiracılara içimiz de, yanımız da, yöremiz de yer vermeyeceğiz. Biz seferle emrolunduk, zafer yüce Allah’tandır.”

Karşılıklı sohbetlerin ve ikramların ardından Arpaçay’ın Tomarlı (Vanaza) Köyünde rahmeti Rahmana kavuşan Arpaçay Ülkü Ocağı eski başkanlarından ve Arpaçay MHP eski ilçe başkanlarından Cengâver Ilgar’ın abisi Güngör Ilgar’ın cenaze törenine geçildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler