Kars Ülkü Ocakları Arpaçay’da

Kars Ülkü Ocakları Arpaçay’da

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetiminden oluşan bir heyet ilçe ziyaretleri kapsamından Ülkü Ocakları Arpaçay İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Arpaçay Ülkü Ocağı Başkanı Cemil Koç, Arpaçay MHP ilçe Başkanı Oğuzhan Daşdan ve vatandaşlarımız tarafından karşılanan Tolga Adıgüzel burada yaptığı konuşmada:  “Bugün bizleri burada bir araya getiren yüce Allah’a binlerce defa şükürler olsun. Biz Türk-İslam Ülkücüleri bu ülkenin aydınlık yarınlarıyız. Mukaddes bir davayı omuzladık ve hedefe doğru yola çıktık. Durmadan, bıkmadan, yorulmadan, dinlenmeden yürümeliğiz. Kimileri heybesini parayla, altınla, makamla, mevkiiyle, ikballe kömürle, makarnayla doldururken, bizlerin heybesin de çile, sabır, şükür, gözyaşı, umut ve mücadele azmimiz vardır. Vatanımız işgal altındadır. Nasıl ki; Çanakkale de, Kurtuluş Savaşı’nda mukaddes vatan toprağını işgalci emperyalist güçlere çiğnetmeyen bir ecdadımız vardıysa şimdi de mukaddes vatan toprağını dâhili ve harici düşmanlara çiğnetmeyecek olan bizler varız ve her zaman hazır kıta bekliyoruz. Ulu kocaların duası bizimledir. Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareket, yüce Türk Milletinin son kalesi, son savunma hattı, son kurtuluş meşalesidir. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek herkesi bu kutlu ocağın çatısı altında toplamak zorundayız. Vatanımızın Irak, Suriye, Mısır, Filistin olmasını istemiyorsak; bölücü zihniyete, satılmış kalemşorlara, kendilerini aydın diye lanse eden örümcek kafalılara fırsat vermemeliyiz. Her günümüz cenaze, her günümüz şehit...  Nice kınalı kuzular al bayrağa sarılarak memleketlerine uğurlanıyor, nice aslan parçaları ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şahadet şerbetini içiyor. Bu yiğitlerimiz bayrağa kan olurken, iktidar sahipleri ülkemizi uçurumun kenarına sürüklemiştir. İçeriden ve dışarıdan işgal altındayız ve bu işgali yaracak yegane güç necip Türk milletidir ve bir an önce necip Türk milleti titreyip kendine dönmelidir. İl il, ilçe ilçe, köy köy, herkese ulaşmalı, her eli sıkmalı, her yüreğe sarılmalıyız. Fitnecilere, fesatçılara, iftiracılara, hainlere, ihanetçilere içimiz de, yanımız da, yöremiz de yer vermeyeceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in emir ve talimatları doğrultusunda her ülkücü üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Biz seferle emrolunduk, zafer yüce Allah’tandır.” dedi.

Karşılıklı sohbet ve ikramların ardından Arpaçay Ülkü Ocağı Yöneticilerinden Alper Akkaya'nın, rahmeti Rahman’a kavuşan  babasının  taziyesine geçildi.

kars-ulku-ocaklari-arpacay’da-(1).jpgkars-ulku-ocaklari-arpacay’da-(2).jpgkars-ulku-ocaklari-arpacay’da-(3).jpgkars-ulku-ocaklari-arpacay’da-(4).jpgkars-ulku-ocaklari-arpacay’da-(5).jpgkars-ulku-ocaklari-arpacay’da-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler