Kars Ülkü Ocaklarından Kars Manşet’e Anlamlı Ziyaret!

Kars Ülkü Ocaklarından Kars Manşet’e Anlamlı Ziyaret!

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör’den, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kars Manşet’i ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör Kars’ta faaliyet gösteren www.karsmanset.com ve Kars Manşet Gazetesini ziyaret etti ve gazete çalışanlarının gününü kutladı.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden www.karsmanset.com Yazı İşleri Müdürü Volkan KARABAĞ ise, Ülkü Ocakları Başkanı ve beraberindeki heyete gazetemize düzenlediği bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Güngör ise konuşmasında şunları dile getirdi: “Basın mensupları, milletimiz adına gören, gözlemlerini kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken de kendisinden, ailesinden fedakarlıkta bulunan ve adeta bir kamu görevlisi gibi çalışan fedakar olduğu kadar da cesaret sahibi olan kişilerdir. Özgür ve tarafsız çalışan gazeteciler bir toplum için bulunmaz velinimettirler. Bizler her türlü haberi evimizde rahat bir şekilde izliyoruz ya da gazetelerimizden okuyoruz. Ancak önümüze gelen haberlerin çok kolay hazırlanmadığının bilincindeyiz. Bu yüzden kutsal meslek dallarından biri olarak gördüğümüz basının işlevini yerine getirmesini sağlayan basın-yayın çalışanları, bu kurumların isimsiz kahramanlarıdır. Demokrasinin en önemli unsurlarından biri gazeteciler ve basın hürriyetidir. Basın hürriyeti ancak özgür, güçlü, tarafsız, her türlü baskıdan uzak bir anlayışla mümkün olabilir. Toplumu bilgilendirme görevini yürüten tüm gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim”

kars-ulku-ocaklarindan-kars-manset’e-anlamli-ziyaret!-(1).jpgkars-ulku-ocaklarindan-kars-manset’e-anlamli-ziyaret!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler