Kars Ülkü Ocaklarından Köylere Çıkartma

Kars Ülkü Ocaklarından Köylere Çıkartma

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör önderliğinde ilçe teşkilatları ile birlikte köy teşkilatları projesi başlatıldı.

Şimdiye kadar Azat, Kamasor, Mağracık, Başgedikler, Cihane köylerine giden Kars Ülkü Ocakları İl Teşkilatı, gittikleri her köyde bir Ülkü Ocakları temsilcisi atayarak köy teşkilatları projesinin sürdürülebilirliğini arttırıyor.

Köy halkı ve gençlerle buluşan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, ülkü ocaklarının misyonu, vizyonu, hareket alanı ve ülkücü fikir sitemini anlatıyor. Başkan Güngör, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel taşları, kalkanı ve ebediyete kadar koruyucusu olan ülkü ocaklarının yegane kuruluş amacı Türklüğü ve İslamiyet’i savunmak, Türk milletine gelecek her türlü kötülüğün önünde durmaktır.”

Köy teşkilatlanma projelerinin hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Başkanı Güngör, “Köylerdeki vatandaşlarımızın ve gençlerimizin ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dâva başarıya ulaşamaz.” diyen Başkan Güngör, davet edildikleri köylere de en kısa zamanda gideceklerini belirtti.

kars-ulku-ocaklarindan-koylere-cikartma-(1).jpgkars-ulku-ocaklarindan-koylere-cikartma-(2).jpgkars-ulku-ocaklarindan-koylere-cikartma-(3).jpgkars-ulku-ocaklarindan-koylere-cikartma-(4).jpgkars-ulku-ocaklarindan-koylere-cikartma-(5).jpgkars-ulku-ocaklarindan-koylere-cikartma-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler