Kars Ülkü Ocaklarından Şehit Annelerine Vefa Ziyareti

Kars Ülkü Ocaklarından Şehit Annelerine Vefa Ziyareti

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, Yönetimiyle birlikte Anneler Günü nedeniyle Kars’taki şehit ailelerini ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Anneler günü münasebetiyle ziyareti gerçekleştiren Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör Şehit Annelerinin Anneler Gününü kutlayarak hayır dualarını aldı.

Ocak Başkanı Oğuz Güngör yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

"İlk doğduğumuz anda bizi karşılayan, sarmalayan ve her türlü tehlikeye karşı koruyan değerli annelerimizin fedakârlıkları, özverileri tartışmasız çok büyüktür. Karşılıksız sevmenin yegâne temsilcileri olan annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin en önemli manevi kaynaklarındandır. 

Duygu ve düşüncelerimizin şekillenmesinde, kişiliğimizin oluşmasında, zihniyetimizin sağlıklı olmasında ve sorunlara dair değerlendirmelerimizde olgun bir bakış açısı elde etmemizde vazgeçilmez katkıları olan muhterem annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. 

Aynı zamanda hayatı anlamlı kılan şey sevgi ise şunu iyi biliyoruz ki annelerimiz bütün  sevgilerin kaynağıdır. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır. Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Unutulmamalıdır ki, kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumlar, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkumdur. Her şeyin en iyisine ve güzeline layık başta Şehit Annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, Cenabı Allah’tan hepsine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

kars-ulku-ocaklarindan-sehit-annelerine-vefa-ziyareti-(1).jpgkars-ulku-ocaklarindan-sehit-annelerine-vefa-ziyareti-(2).jpgkars-ulku-ocaklarindan-sehit-annelerine-vefa-ziyareti-(3).jpgkars-ulku-ocaklarindan-sehit-annelerine-vefa-ziyareti-(4).jpgkars-ulku-ocaklarindan-sehit-annelerine-vefa-ziyareti-(5).jpgkars-ulku-ocaklarindan-sehit-annelerine-vefa-ziyareti-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler