Kars Ülkü Ocaklarının talebi onaylandı

Kars Ülkü Ocaklarının talebi onaylandı

Kars Ülkü Ocaklarının Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hayrına bir çeşme yaptırmak talebi Kars Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Kars Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma programı düzenlendi. Düzenlenen programda Şehit Çakıroğlu’nun anısına lokma dağıtıldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, “23.11.2017 tarihinde Kars Belediye Meclisine sunduğumuz Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hayrına bir çeşme yaptırmak için dilekçemiz onaylanmıştır. Cenab-ı Allah’ın izni ile havalar biraz daha düzeldiği zaman çeşmemizin yapımına başlanmış olup en kısa sürede tamamlanacaktır. Kalıcı olarak Şehidimiz hayrına yaptırmış olduğumuz çeşmeden tüm halkımız yararlanacaktır.” dedi.

Güngör konuşmasını şöyle sürdürdü: Bugün 20 Şubat son ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadetinin 3. yılı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bildiğiniz üzere 3 yıl önce İzmir Ege Üniversitesinde öğrenci kılıklı PKKlı caniler tarafından bıçaklanarak şehit edildi. Kardeşimiz o dönemler hükümetin başlattığı sözde çözüm fakat aslen Türk milletinin çözülmez süreci ülkemizin bir çok ilinde bu ve buna benzer hadiseleri beraberinde getirdi. Güneydoğu’da hendekler kazılarak, büyük şehirde sokakları yakıp yıkarak, üniversitelerde eğitim ve öğretimi engelleyecek bir süreç geçirdik. Hamd olsun ki Kars’ta bizler İzmir’de Fıratlar İstanbul’da Cengizler dağda askerler şehirlerde polislerimiz PKK ve onun uzantılarına dik durarak canımız pahasına olsa da mücadele ettik ve mücadelemiz kısmen başarıya ulaşmıştır.  Türkiye Cumhuriyeti var oldukça Ülkü Ocakları ve Ülkü Ocaklı Yiğitler PKK, FETÖ-PYD gibi Türk ve vatan düşmanlarının daima karşısında olacak ve vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunacağız. Değerli Ülküdaşlarım sizlerle ve kamuoyuyla bir şey paylaşmak istiyorum. Hepinize buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah Sizlerden razı olsun.”

kars-ulku-ocaklarin-talebi-onaylandi-(1).jpgkars-ulku-ocaklarin-talebi-onaylandi-(2).jpgkars-ulku-ocaklarin-talebi-onaylandi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler