Kars Valiliği Açıkladı: Yıpranan Bayrak Yenisiyle Değiştirdi!

Kars Valiliği Açıkladı: Yıpranan Bayrak Yenisiyle Değiştirdi!

Kars Valiliği, bugün sosyal medya hesabından bir vatandaşın Valilik binasındaki bayrağın yırtık olduğunu paylaşmasına istinaden yazılı açıklama yaparak, "Bayrak yenisiyle değiştirilmiştir. Sorumlular hakkında da disiplin soruşturulması başlatılmıştır"

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şöyle: 

"Bir vatandaşımıza ait sosyal medya hesabından; Valilik binasındaki bayrağın yırtık olduğundan bahisle “KARS VALİLİK BİNASINDAKİ BAYRAK..YORUM SİZİN” başlığıyla 09.08.2017 tarihinde paylaşımda bulunulmuştur.

Ulusal egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesi olan şanlı al bayrağımızın, yasal mevzuat hükümlerinde de belirtildiği üzere kamu-kurum ve kuruluşlarına asılması, muhafazası, herhangi bir şekilde deforme olması halinde yenisiyle değiştirilmesi hakkında tüm kamu-kurum ve kuruluşlarına talimat verilmiş olup, Valiliğimizce titizlikle takibi yapılmaktadır.

Sosyal medya hesabında paylaşıma konu olan Valilimizdeki bayrak, hemen yenisiyle değiştirilmiş olup, konu ile ilgili iş ve işlemler Valiliğimiz İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün sorumluluğunda olduğundan sorumlular hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler