Kars Valiliğinde bayramlaşma

Kars Valiliğinde bayramlaşma

Kars Valiliği'nde Kurban Bayramı münasebetiyle resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valisi Türker Öksüz’ün himayesinde Valilik bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, 14. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile daire amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve gazeteciler katıldı.

Kars Valisi Türker Öksüz gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramını daha hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bu bilinçle bu kutsal günleri fırsat bilerek, tarih boyunca olduğu gibi bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.” dedi.

“Bu vesile ile bizlere bu topraklarda huzur ve güven içinde bayramlar yaşatan tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” diyen Vali Öksüz, “Kutsal Hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın haclarının kabul olmasını ve sağ salim ülkemize dönmelerini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni eder, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarının ve basınımızın değerli mensuplarının Kurban bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

Vali Öksüz daha sonra il protokolü ile bayramlaştı.

kars-valiliginde-bayramlasma-(1)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(13).jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(2)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(5)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(6)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(7)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(8)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(9)-001.jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(10).jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(11).jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(12).jpgkars-valiliginde-bayramlasma-(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler