Kars Valisi memnuniyetini dile getirdi

Kars Valisi memnuniyetini dile getirdi

Kars Valisi Rahmi Doğan, rehberlik öğrenme desteği sağlayarak öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlayan, eğitici ve eğlendirici aktivitelerin yürütüldüğü mentörlük projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kars Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte, öğrencilerin boş zamanlarını daha kaliteli geçirmeleri ve okuma alışkanlığı kazanmaları amacıyla Valilik tarafından yaptırılarak hizmete sunulan Kalem Kitap Kahve Evi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Valilik himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı ve Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile yürütülen mentörlük projesinde eğitim gören farklı yaş ve sınıflardaki öğrenciler ile bir araya gelen Vali Doğan ve eşi, öğrenciler ile bir müddet sohbet ederek, proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında rehber öğretmen ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü Kapu’nun hazır bulunduğu ziyarette  Vali Doğan, rehberlik öğrenme desteği sağlayarak öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlayan, eğitici ve eğlendirici aktivitelerin yürütüldüğü mentörlük projesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

vali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(1).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(2).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(3).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(4).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(5).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(6).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(7).jpegvali-dogan-memnuniyetini-dile-getirdi-(8).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler