Kars Valisi Özdemir Arpaçay'da

Kars Valisi Özdemir Arpaçay'da

Kars Valisi Günay Özdemir Arpaçay'ı ziyaret etti.

Kars Valisi Özdemir Arpaçay'da

Kars Valisi Günay Özdemir Arpaçay'ı ziyaret etti.

Beraberinde bazı il müdürleri ile sabah erken saatlerde başlayan ziyarette Vali ilçe girişinde Kaymakam Faruk Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Bülent Çırağ ve ilçe Belediye Başkanı Erçetin Altay tarafından karşılandı. Sonrasında Arpaçay Kaymakamlığı önünde düzenlenen resmi karşılama töreninde daire amirleri ve encümen üyeleri tarafından karşılanan ve akabinde Kaymakamlık Makamına geçen Valiye burada Kaymakam Erdem tarafından ilçe hakkında ve yürütülen projelerle ilgili brifing ve ziyareti anısına Bakır İşlemeciliği atölyesinde yapılan hediyeler verildi.

Brifing sonrası ilçe Adliyesini ziyaret eden ve Hakim-Savcılarla bir süre sohbet eden Vali Özdemir buradan Belediye binasına geçti. Belediye girişinde Belediye Başkanı Erçetin Altay, Belediye meclis üyeleri ve personel tarafından karşılanan Valiye Belediye Başkanlığında Belediye faaliyetleri ile ilgili olarak brifing verildikten sonra Kars genelinde göstermiş olduğu çalışmalarla farkını ortaya koyan Arpaçay Kaymakamlığı Bakır İşlemeciliği kursu ziyaret edildi. Arpaçaylı hanımların el emeği ile ürettiği birbirinden değerli eserleri teker teker inceleyen ve yapılışlarını da atölyede gören Vali Özdemir, kurs ve faaliyetlerle ilgili kursiyerlerle sohbet etti.

Programın devamında İlçedeki esnafları ve vatandaşları gezen Vali Özdemir, talepleri dinleyerek bir süre onlarla sohbet etti. Son olarak çok yakın bir zamanda bitmesi planlanan on yataklı yeni Entegre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek yapılan çalışmalar hakkında firma sahibinden bilgiler alan Özdemir, ziyaretini bitirerek ilçeden ayrıldı. karsmanset.com

dsc_1097.jpg

dsc_1103.jpg

dsc_1108.jpg

dsc_1124.jpg

dsc_1137.jpg

dsc_1155.jpg

dsc_1159.jpg

dsc_1179.jpg

dsc_1239.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler