Kars Valisi Rahmi Doğan Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Kars Valisi Rahmi Doğan Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Kars Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yıldönümü münasebeti ile İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı makamında ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ziyarette Kars Valisi Rahmi Doğan, emniyet teşkilatımızın; vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai kavramı gözetmeksizin layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, nitekim 15 Temmuz hain darbe girişiminde de milletimizle el ele, omuz omuza vererek hem ülkemiz genelinde hem de Kars'ta görevini en iyi şekilde, kahramanca yerine getirdiğini ve bu hain darbe girişimine geçit verilmeyerek bertaraf edildiğini söyledi.  

Emniyet teşkilatımızın, dünyanın en gözde güvenlik teşkilatlarından biri haline geldiğini ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacağını vurgulayan Vali Doğan, Türk Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yıldönümünü kutlayarak, şehit olan tüm emniyet güçlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler ve emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. 

Kars Valisi Rahmi Doğan'a Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyon Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Albay Serdar Güngör eşlik etti.

kars-valisi-rahmi-dogan-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(2).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(4).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(3)-001.jpgkars-valisi-rahmi-dogan-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler