Kars Valisi Rahmi Doğan, Harakani Havalimanında incelemelerde bulundu

Kars Valisi Rahmi Doğan, Harakani Havalimanında incelemelerde bulundu

Kars Valisi Rahmi Doğan, Harakani Havalimanında devam eden ve bitme aşamasına gelen 2. pist sahasında incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

2. pist için DHMİ Genel Müdürlüğünce yapılan Belediye içme suyu ishale hattının deplase edilmesi çalışmaları ile diğer çalışmaları yerinde inceleyen Vali Doğan, yürütülen çalışmalar hakkında Harakani Havalimanı Müdürü Esat Koçak ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Vali Doğan’ın yaptığı incelemelerde Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan’da eşlik etti.

Vali Doğan ve beraberindekiler daha sonra geçen yıl yapımı başlayan ve 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazır hale gelen Bahçeşehir Kolejini ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Vali Doğan, okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi aldı.

Vali Doğan, öğrencilerin okula uyum sağlaması adına bu hafta eğitim-öğretime başlayan 1. sınıf öğrencilerini ziyaret ederek onların heyecanına ortak oldu.

kars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(6).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(7).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(8).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(2).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(3).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(4).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-harakani-havalimaninda-incelemelerde-bulundu-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler