Kars Valisi Rahmi Doğan: Operasyonlara birlik ve beraberlik duygularımızla milletçe destek vermeliyiz

Kars Valisi Rahmi Doğan: Operasyonlara birlik ve beraberlik duygularımızla milletçe destek vermeliyiz

Kars Valisi Rahmi Doğan, "Yapılan bu operasyonlara birlik ve beraberlik duygularımızla milletçe destek vermeliyiz. Şu an ülke olarak en büyük mücadeleyi terör örgütlerine karşı vermekteyiz." dedi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Kars Valisi Rahmi Doğan belirli periyotlarla gerçekleştirdiği muhtarlar buluşması kapsamında Digor İlçesi merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Digor Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlara hitaben konuşan Vali Doğan, “Ülke olarak içinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan olayları iyi analiz etmeliyiz, bugün bu oyunları bozmak için Türk Silahlı Kuvvetlerimizce sınırlarımız ötesinde operasyonlar düzenlenmektedir. Terör örgütlerine karşı yapılan bu operasyonlar sınır güvenliğimiz kadar bölgedeki mazlum halklar içinde son derece önemlidir. Bu açıdan yapılan bu operasyonlara birlik ve beraberlik duygularımızla milletçe destek vermeliyiz. Şu an ülke olarak en büyük mücadeleyi terör örgütlerine karşı vermekteyiz. Geçtiğimiz yıl Digor Belediyesine Kayyum atanmasının ardından ilçede yapılan çalışmaları görüyorsunuz. Kısa bir süre geçmesine rağmen Digor ilçemizin çehresi önemli ölçüde değişti. Geçen yıl mevsimsel şartlara bağlı olarak yarım kalan çalışmalarımızı da bu yıl tamamlayarak Digor halkına yakışır hizmetleri sunacağız.  Bu yıl hayvan içme suları başta olmak üzere tüm çalışmalarımızı hazırladık ve konuyu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ile istişare ettikten sonra hızlı bir şekilde sonuçlandıracağız. Kısa süren inşaat sezonu göz önüne alarak siz Digor’lu hemşerilerimden isteğim yapılacak çalışmalarda bizlere yardımcı olmanızdır” dedi.

Vali Doğan, konuşmasının ardından, muhtarlardan köy ve mahallerinde ki sorun ve isteklerini dinleyerek, çözümü için yetkililere talimatlarda bulundu.

Toplantıya; Digor Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Güngör, Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf İzci, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, kamu kurum amirleri ile muhtarlar katıldı.

vali-dogan-operasyonlara-birlik-ve-beraberlik-duygularimizla-milletce-destek-vermeliyiz-001.jpgvali-dogan-operasyonlara-birlik-ve-beraberlik-duygularimizla-milletce-destek-vermeliyiz-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler