Kars Valisi Rahmi Doğan talebe duyarsız kalmadı

Kars Valisi Rahmi Doğan talebe duyarsız kalmadı

Sosyal medyadan Evliya Cami çevresi, yeni yapılan bisiklet parkuru ve konservatuar yolunun aşırı sinekli olmasına Kars Valisi Rahmi Doğan duyarsız kalmadı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

‘Merve’ isimli sosyal medya kullanıcısı Kars Valisi Rahmi Doğan’a “Rahmi bey, evliya camii çevresi, yeni yapılan park etrafı ve konservatuar yolu aşırı sinekli. Bu durum gerek turist gerekse Kars vatandaşını oldukça rahatsız etmekte. Kış gelene kadar gereğinin yapılması için belediyeyi uyarmanızı Kars vatandaşı adına rica ediyorum” talebini iletti. Merve’nin talebine duyarsız kalmayan Vali Doğan, “Belediye Başkanımıza mesajınızı ilettim” yanıtını verdi.

Vali Doğan’ın talimatı üzerine Kars Belediye Başkanlığı ekipleri harekete geçerek bölgede ilaçlama çalışması başlatıldı.

Çalışmalardan dolayı çevredeki vatandaşlar Kars Valisi Rahmi Doğan’a teşekkürlerini ilettiler.

kars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi!!!.jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-001.jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(2)-001.jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(3).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(4).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(5).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(6).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-talebe-duyarsiz-kalmadi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler