Kars Valisi Rahmi Doğan’dan bir ilk! Valilikte engellileri sevindiren asansör

Kars Valisi Rahmi Doğan’dan bir ilk! Valilikte engellileri sevindiren asansör

Kars Valiliği Makam2’nin girişine yapılan engelli asansörü, engellileri rahatça binaya girebilecekleri için sevindirdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Geçmiş dönemlerde Vali Konağı olarak kullanılan ancak daha sonra restore edilerek Valilik Makamı olarak hizmet veren tarihi bina engelli asansöre kavuşuyor.

Göreve geldiği ilk günden buyana sayısız hizmetlere imza atan, engellilerin sorunlarına karşı duyarlılığı ve engellilere sıcak yaklaşımı ile bile Kars Valisi Rahmi Doğan’ın Kars’ta bir ilke daha imza attı.

Valilik Makam2’de yapımına başlanılan engelli asansörü ile birlikte merdivenlerin de yenileme çalışmaları sürüyor. Çalışmaların önümüzdeki günlerde biteceği öğrenildi.

Öte yandan, engellilerin kamu binalarına rahat ulaşması için diğer kamu kurumlarında da bu tür düzenlemeler yapması gerektiğini isteyen engelliler, çalışmalardan dolayı Kars Valisi Rahmi Doğan’a teşekkür ettiler.

kars-valisi-rahmi-dogan’dan-bir-ilk!-valilikte-engellileri-sevindiren-asansor-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan’dan-bir-ilk!-valilikte-engellileri-sevindiren-asansor-(4).jpgkars-valisi-rahmi-dogan’dan-bir-ilk!-valilikte-engellileri-sevindiren-asansor-(2).jpgkars-valisi-rahmi-dogan’dan-bir-ilk!-valilikte-engellileri-sevindiren-asansor-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler