Kars Valisi Rahmi Doğan'ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Kars Valisi Rahmi Doğan'ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Kars Vali Rahmi Doğan, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında bugün de Digor İlçesini ziyaret etti.

Digor Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Güngör, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de eşlik ettiği ziyarette Vali Doğan, ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbette eden Vali Doğan, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyerek, çözümü için ilgililere talimatlarda bulundu. 

kars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(1).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(2).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(3).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(4).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(5).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(6).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(7).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(9).jpegkars-valisi-rahmi-doganin-ilce-ziyaretleri-suruyor-(8).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler