Kars Valisi Türker Öksüz, çalışmaları yerinde inceledi

Kars Valisi Türker Öksüz, çalışmaları yerinde inceledi

Kars Valisi Türker Öksüz, merkez Küçük Boğatepe ve Boğatepe köyünde devam eden parke ve içme suyu yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit ile birlikte köylere giden Vali Öksüz çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Merkez Boğazköy'de Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılmakta olan yeni içme suyu isale hattı, enerji nakil hattı, aktarma istasyonu ve su deposunda yapılan çalışmalarını ve Merkez Küçük Boğatepe Köyü'nde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılmakta olan köy içi kilitli parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Öksüz yetkililerden bilgi aldı.

Vali Öksüz ayrıca köylülerle de sohbet ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

kars-valisi-turker-oksuz,-calismalari-yerinde-inceledi-(1)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-calismalari-yerinde-inceledi-(2)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-calismalari-yerinde-inceledi-(3)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-calismalari-yerinde-inceledi-(4)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-calismalari-yerinde-inceledi-(5)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-calismalari-yerinde-inceledi-(6)-001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler