Kars Valisi Türker Öksüz Kağızman’da

Kars Valisi Türker Öksüz Kağızman’da

Kars Valisi Türker Öksüz, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kağızman’a geldi.

İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile birlikte Kağızman’a gelen Vali Öksüz’ü, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter karşıladı. İl olarak kaymakamlığa geçen Vali Öksüz, Kaymakamlık defterini imzaladı. Kaymakam Öter’den brifing aldı. 

Vali Türker Öksüz, Kaymakam Ercan Öter ile birlikte esnafı ziyeret etti. Esnaf ile bir araya gelen Öksüz, 2009 yılında Diyarbakırı’n Lice ilçesinde PKK’nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Ercan Oral'ın ailesini ziyaret ederek, Şehir Erdal Oral'ın Annesi Mahire Oral'ın elini öptü. Öksüz, daha sonra sırasıyla Kağızman Komando Tabur Komutanlığı, Kağızman İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı ardından Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Kars Valisi Türker Öksüz, ziyaretlerinin ardından Kağızman’dan ayrıldı. 

kars-valisi-turker-oksuz-kagizman’da--(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz-kagizman’da--(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz-kagizman’da--(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz-kagizman’da--(4).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler