Kars Valisi Türker Öksüz, mesai mefhumu gözetmiyor

Kars Valisi Türker Öksüz, mesai mefhumu gözetmiyor

Kars Valisi Türker Öksüz, mesai mefhumu gözetmeden Kars’a ve Karslılara hizmet etmeye başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Dün Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek yetkililerden brifing alan Vali Öksüz, Kars’ta ilk toplantısını bugün Uyuşturucu ile Mücadele İl Kuruluyla yaptı. Toplantı sonrası Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’nı ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Öksüz yetkililerden çalışmalar hakkında brifing aldı.

Akşam saatlerinde de kent merkezinde çarşı esnafı ile vatandaşları ziyaret eden Vali Öksüz, sorunları dinleyip, talepleri aldı.

Vali Öksüz, güvenlik ve asayişle ilgili konularda esnafın düşüncelerini sorarken, esnafı ziyaret ederek dilek ve önerilerini ilk ağızdan duyup öğrenmek istediğini, bu tür ziyaretlerin vatandaş ve devlet arasındaki köprüleri güçlendirdiğini söyledi.

kars-valisi-turker-oksuz,-mesai-mefhumu-gozetmiyor-(6).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-mesai-mefhumu-gozetmiyor-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-mesai-mefhumu-gozetmiyor-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-mesai-mefhumu-gozetmiyor-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-mesai-mefhumu-gozetmiyor-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-mesai-mefhumu-gozetmiyor-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler