Kars Valisi Türker Öksüz, Selim’de incelemelerde bulundu

Kars Valisi Türker Öksüz, Selim’de incelemelerde bulundu

Kars Valisi Türker Öksüz, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Selim’e gitti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Selim Kaymakamı Zafer Yiğit tarafından Kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Öksüz, ilk önce Selim Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Zafer Yiğit’ten brifing aldı.

Vali Öksüz, Selim İlçe Jandarma Komutanlığı ve Selim İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etmesinin ardından esnafları da ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Öksüz, daha sonra inşaat çalışmaları son aşamaya gelen Hükümet Konağını ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Esnaf ziyaretinin ardından iç güvenlik harekatı esnasında terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu 27.04.1987 tarihinde Hakkari/Şemdinli’de şehit olan Piyade Komando Çavuş Yılmaz Bilgin’in ailesi ile Bingöl/Genç/Suveren Jandarma Karakol Komutanlığı mevkiinde terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu 10.04.1994 tarihinde şehit olan Jandarma Er Umut Gök’ün ailesini ziyaret eden Vali Öksüz, şehit aileleriyle görüşerek sorun ve isteklerini dinledi.

Vali Türker Öksüz’ün Selim ziyaretine; Selim Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Jandarma Komutan Vekili Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu,  İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cemalettin Güven ve İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün katıldı.

kars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(8).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(5).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(10).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(9).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(7).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-selim’de-incelemelerde-bulundu-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler