Kars Valisi Türker Öksüz: "Türk polisi, 174 yıldır halkımızın gönlünde"

Kars Valisi Türker Öksüz: "Türk polisi, 174 yıldır halkımızın gönlünde"

Kars Valisi Türker Öksüz, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 174’üncü yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 174’üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen yarışmaya katılan şiir, kompozisyon ve resim sergisini gezen Vali Öksüz, İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda emniyet personeliyle bir araya geldi 

Vali Öksüz, bu yıl Emniyet Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünün kutlandığını, Emniyet Teşkilatında özveri ve halkımızın huzuru, güvenliği ve daha rahat yaşaması için üstün bir gayretle görev yapan değerli polislerin, 174 yıldır halkımızın gönlünde çok değerli bir yer edindiğini söyledi.

Emniyet personeline hitaben bir konuşma yapan Vali Öksüz, "Sizler aslında görevinizi layıkıyla yapıyorsunuz ama bu kutlama programları dolayısıyla, yaptığınız görevin önemini bir kez daha hatırlamış, vurgulamış oluyoruz. Günümüzde özellikle önleyici kolluk görevleri, tüm dünyada büyük önem kazanmış durumdadır. Gerek Emniyet gerekse Jandarma Teşkilatımız, önleyici kolluk göreviyle toplumların, ülkelerin huzuruna ve güvenliğine çok büyük katkılarda bulunuyor. Bu nedenle yaptığınız görevlerdeki veriminiz, ülkemizin huzuru ve güvenliğinin sağlanmasıyla doğru orantılıdır. Yıllardır bu görevleri büyük bir başarıyla yerine getirdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Ülkemizde ve ilimizde huzurlu ve güvenli günler yaşıyoruz. Allah'a şükürler olsun ki artık terör gündemimizde değil, ön planda değil. Bunda tabi ki sizlerin çok büyük gayreti ve katkısı var. Gün geçtikçe teknolojik imkanlar da kullanılarak çeşitli suç yöntemleri icat ediliyor. Bu suçlarla mücadele etmek de bilgi ve beceriyi gerektiriyor. Emniyet teşkilatımız eğitime büyük önem vermektedir ama bizlerin yapmamız gereken bu gelişmelere paralel olarak bilgi ve becerimizi artırmak, donanımımızı daha üst seviyelere çıkarmak olmalıdır. Çalışmalarınızda haktan, hukuktan, adaletten ayrılmadan vatandaşımızın, hakkını, hukukunu gözeterek davranmanız teşkilat olarak gücünüzü daha artıracaktır. Bu vesileyle görevini ifa ederken şehit olan polislerimize cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına sağlıklı uzun ömür diliyorum. Bugüne kadar ilimizin huzur ve güvenine yaptığınız katkılardan dolayı ilimiz adına hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Vali Öksüz daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polislerle bir araya geldi. 

vali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(1).jpgvali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(2).jpgvali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(3).jpgvali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(4).jpgvali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(5).jpgvali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(6).jpgvali-oksuz,-emniyet-mudurlugunu-ziyaret-etti-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler